Kickstart your Career schaalt verder op!

, ,

Met Kickstart your Career worden jongeren op basis van hun ambitie en talent gematcht met een bedrijf in Zuid-Holland.

We zijn in gesprek met tientallen kandidaten en bedrijven voor een mogelijke match. Inmiddels zijn er ook twee subsidieaanvragen goedgekeurd en worden er nog drie behandeld. Bedrijven die de mogelijkheid hebben om een eerste baan te creëren voor een jongere die net zijn of haar diploma heeft gehaald op mbo-3, -4, associate degree of hbo bachelor niveau kunnen namelijk tot 20% subsidie (max. €10.000) krijgen op het salaris voor zo’n nieuwe aanwinst voor hun bedrijf.

“We zien dat bedrijven in de regio, met het oog op groei en de toekomst, behoefte hebben aan frisse blikken en de nieuwste inzichten. Jongeren die net zijn afgestudeerd hebben dit, maar missen vaak het netwerk om bij die bedrijven terecht te komen. Met Kickstart your Career slaan we twee vliegen in een klap.” vertelt Claudia Alberts, senior consultant bij Kickstart your Career.

Meer informatie

Meer weten over Kickstart your Career? Op de website kunnen jongeren meer informatie vinden. Benieuwd of jouw bedrijf partner kan worden van Kickstart your Career? Bekijk dan deze leaflet of neem direct contact op met Claudia.

Kickstart your Career in ‘t kort:

150 jongeren uit de regio Zuid-Holland een plek geven in een bedrijf uit de omgeving.  De sectoren die in aanmerking komen, zijn: Haven, tuinbouw, cybersecurity, life sciences & health en smart industry. Ook zijn bedrijven die actief zijn in digitalisering, energietransitie of circulaire economie welkom om zich aan te melden.

Lees de leaflet voor de voorwaarden.

Human Capital

Kickstart your Career is één van de projecten die voortkomen uit het Human Capital Akkoord. Klik hier voor meer informatie over dit initiatief en de andere projecten.